0
Je winkelmandje is leeg!

Aanleverspecificaties

Odoo image and text block
OPMAAK BESTANDSFORMAAT

De beste bestandsformaten waarin u de bestanden aan kunt leveren zijn: .pdf, .eps of .ai (met letteromtrek). Bij voorkeur ontvangen wij uw ontwerp op ware grootte en met een resolutie van minimaal 150 DPI (dots per inch). Normaliter is een resolutie van 300 DPI voor doek de meest handzame resolutie. Let op dat u zoveel mogelijk vectoren gebruikt in uw ontwerp. Vectoren zijn belangrijk, omdat ze ondanks het vaak grote formaat altijd ‘scherp’ blijven. Daarnaast zorgen vectoren ervoor dat ondanks het relatief grote printformaat de bestandsgrootte beheersbaar blijft.

KLEUREN

Mocht u een full color ontwerp aanleveren, dan wordt er digitaal geprint. U kunt uw bestand aanleveren in CMYK-opmaak. Mocht u willen dat wij rekening houden met

PMS-waarden, dan kunt u deze verwerken in uw bestand. Geef dit graag van tevoren aan. Let op dat met digitale print PMS-waarden alleen maar benaderd kunnen worden.

Mocht u een doek hebben dat gezeefdrukt wordt, dan zijn PMS-waarden een vereiste (gebruik enkel coated-waarden). Dit dienen ‘volle’ PMS-waarden te zijn, oftewel 100% volvlak. Indien uw afbeelding die niet heeft, dan moet deze opnieuw ingeschat worden aan de hand van een benaderbaar alternatief volvlak.

Wij kunnen ook rasterdrukken. Dit is echter een apart proces, waarvoor een speciale zeefdruktechniek gebruikt moet worden. In dit geval kunnen wij wel met percentages van volvlakken werken. Mocht u meer informatie of hulp willen bij het ontwerpen, dan staan wij voor u klaar. Mocht u ons een bestand willen zenden per e-mail, dan kan dit met een bijlage niet groter dan 25 MB. Heeft u een groter bestand, dan kan deze verstuurd worden met een service als bijvoorbeeld WeTransfer of Google Drive. Let op dat u altijd duidelijk aangeeft waar het bestand betrekking op heeft, om misverstanden te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld een ordernummer (SO-nummer) zijn.