0
Je winkelmandje is leeg!

FAQ

Intravlag is een gesloten webportal. Intravlag maakt het mogelijk om:

  • Altijd een complete weergave van de lopende bestellingen te zien
  • Duidelijke inzage van levertijden te geven
  • Directe prijsopgaven te doen
  • Volledige inzage van het assortiment te hebben
  • Snel en gemakkelijk bestellingen door te voeren
Omdat wij alleen aan wederverkopers verkopen zal dit alleen toegankelijk zijn als u logingegevens heeft. Deze zullen door ons op verzoek worden verstrekt. Uiteraard blijven wij te allen tijde beschikbaar om u te assisteren en te voorzien van informatie tijdens het bestelproces. 
De levensduur van een vlag is uiteraard nooit exact te benaderen. Als richtlijn kunt u uitgaan van 3 tot 4 maanden totdat uw vlag niet meer representatief is. Mocht u uw vlag in een storm laten hangen dan kan de levensduur afhankelijk van de storm tot 1 dag teruglopen. 
Een vlaggenmast kan makkelijk 10 jaar mee. De draaiende accessoires gaan korter mee. Hier is geen exacte levensduur aan te hangen omdat dit erg afhankelijk is van het gebruik. Voor een mast geldt net als een vlag dat deze kwetsbaar is voor storm. Boven de windkracht 7 raden wij u aan ten sterkste aan de vlag uit de mast te halen. De krachten die op een mast komen tijdens een storm kunnen ernstige schade veroorzaken. 

Vanaf windkracht 6 kunt rekenen op versnelde slijtage. Wij raden u aan bij windkracht 7 en hoger de vlag uit de mast te halen. Als u dit niet doet dan is de kans groot dat deze in ieder geval langs de buitenranden gaan rafelen. Voor uw gemak hebben wij op onze homepage een indicatie voor windkracht. Let op dat deze landelijk is en niet specifiek voor uw locatie.  

Wij verkopen alleen aan wederverkopers. Om die reden zijn onze prijzen niet publiek beschikbaar. Ben u geinteresseerd in onze prijzen, bel of stuur ons een email en wij helpen u verder. 

Beachflags op maat zijn beachflags die niet voor onze eigen stokken zijn bedoeld. Beachflags zijn erg gevoelig voor een juiste afwerking. Wij hebben hier veel tijd in gestoken om dit voor elkaar te krijgen bij onze eigen stokkken. Mocht u een vlag voor een stok van een andere leverancier willen missen wij deze ervaring en zal de kans op een goede pasvorm veel kleiner zijn. Wij kunnen dan ook geen pasvorm garanderen op beachflags buiten onze eigen vlaggen. 

Mocht u een klant hebben die niet van zijn eigen stokken wil afstappen kunnen wij het volgende aanbieden:

1. Uw klant zendt een vlag, deze maken wij na met 100% garantie. Dit kost eenmalig € 49,94 per order en pasvormen worden niet bewaard. 

2. Uw klant levert het juiste bestand aan, maar wij geven geen garantie op de pasvorm. De tunnelzoom kan hier bijvoorbeeld afwijken van het origineel. De band zal normaliter worden gemaakt van elastiek. Dit materiaal heeft letterlijk en figuurlijk een grotere flexibiliteit in geschiktheid voor afwijkende stokken.  

Geen probleem, dat vinden wij alleen maar gezellig. Geef wel aan wanneer u komt zodat we voorbereid zijn. Vlaggenmasten liggen niet bij onze vestiging in Rotterdam, maar op een distributiecentrum. Deze kunnen daar niet worden opgehaald.   

Dit is geen enkel probleem. Wij zijn hier volledig op ingericht omdat wij enkel als groothandel fungeren. Uw naam van keuze zal op het label staan als verzender. Uw klanten zijn uw klanten en hoewel zij onze producten zullen gebruiken zijn zij niet onze doelgroep, u bent onze doelgroep. Misbruik hiervan maken kost ons meer dan dat het oplevert en sowieso zal u een betere contactpersoon zijn voor uw klant dan dat wij ooit kunnen zijn. 

Binnen de Benelux kunt u standaard uitgaan van next day delivery. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om voor 11:00 uur te leveren. Daarnaast zijn er zogenaamde garantie zendingen mogelijk waarbij er door een koerier garantie wordt gegeven op een tijdige levering. Mocht u willen kunnen we een same day koerier inschakelen. Let er op dat same day koeriers erg prijzig zijn. (De prijs is uiteraard afhankelijk vanaf ons magazijn in Rotterdam.)

Wij werken standaard samen met DHL. Mocht er een spoedkoerier nodig zijn dan gebruiken wij in principe Erasmus Koeriers.